maandag 26 maart 2012

De juffrouw doet een Phil Bosmanske


Mijn excuses als de kleuren op uw scherm niet zo schoon zijn als op het mijne, de dochter heeft met de instellingen zitten prutsen.

17 opmerkingen:

 1. amai, dat doet zeer aan de ogen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei, bij mij is het geel eerder neigend naar de oker-kant. Het blauw is wel fel, maar ik kan er gerust naar kijken. Ik zal mij straks toch maar eens bezighouden met die kleurinstellingen....

   Verwijderen
 2. Ik schrik me soms een ongeluk als ik mijn eigen blog op verschillende schermen zie. Het is nergens zoals op mijn eigen MacBook.
  Maar voor de rest, flashy, en d' er is wel wat van, natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik hem afprintte, vond ik hem veel te flets. Hoog tijd voor een cursus zeefdrukken!

   Verwijderen
 3. op mijn oud werkcomputerke vallen de kleuren best mee :) en ja, der is iets van, maar ik ben meestal wel content met de versie die ik nu ben, ik ga die nog een tijdje houden denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zal 't onthouden en nee hoor, niks te flashy voor mij. Ik ben wel helemaal weg van dit soort kleurencombinaties hou uwe zonnebril maar op voor als ge 1 van de dagen naar mijn nieuw rokske komt kijken dat bijna klaar is...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Haha, dat zou ook een schoon alter ego zijn, ja. Ik zal er eerst maar eens aan proberen te denken om het salopetje op te sturen, voordat uw jongste er niet meer in past! (ze is toch niet groot en struis voor haar leeftijd hoop ik, want dan is het kalf al verdronken...)

   Verwijderen
  2. Ge hebt geluk, of beter ik heb geluk. Ze is zeker niet struis en ze is gewoon van lengte of hoe moet ge dat anders zeggen :-)

   Verwijderen
 6. moet het dan niet zijn: verbeter de wereld begin bij je computer ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een prachtige stelling! Als iedereen dat nou eens toepaste!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn laptopscherm tegen de vlakte en 't is schoon. Nen mens moet niet moeilijk doen, dat scherm moet gewoon wat extra graden nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben toch al ettelijke kilo's verbeterd, al zeg ik het zelf.
  Nu dat strooien haar nog.

  BeantwoordenVerwijderen