zondag 22 juli 2012

Voor de courgette is het ook geen dolle pret!


Aan het rotten door de nattigheid, volgens de schoonmoeder.
En ja: er staat onkruid in den hof & veel ook.
Wieden, dat is zo passé!

11 opmerkingen:

 1. Ha, hier is het ongeveer hetzelfde. Maar met veel gaten door hongerige slakken. We hebben de komkommerplant, 4 van de 6 tomatenplanten en de paar kolen maar gewoon uitgetrokken, want daar komt toch niets meer van. En dat onkruid, daar was ik net nog aan bezig. Maar nu pauze, want de zon schijnt te hard om te werken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het te warm is om te wieden, is het voor het onkruid ook te warm om te groeien!

   Verwijderen
 2. ge kunt daar super lekker mee koken met "onkruid" - misschien ook wel een idee voor en rubriekje! Hier doen de courgettes het voorlopig nog geweldig. Maar de slakken hebben mijn stokrozen opgevreet, dedju toch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He bah, wat jammer! Wieden is inderdaad in mijn tuin ook passe, en af en toe blijkt het nog mooi "onkruid" te zijn ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is toch wel zonde! Maar het is inderdaad niet het ideale weer van groenten.
  Gisteren hadden we ook een rotte courgette en deze kwam weliswaar van de winkel, dus je bent niet de enige met dit probleem :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blijf toch nog altijd onder de indruk :-). Want mijn allereerste tuinexperiment (een potteke basilicum vanuit de winkel in de hof planten) was een regelrecht fiasco en ik kon het niet op het weer steken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ok, maar gij krijgt 5 kinders heel en ongeschonden door de dag, dat zou ik dan weer niet kunnen.

   Verwijderen
 6. Mijn courgetteplant (en mijn boontjes) wordt opgevreten door de slakken. Dus dat schiet ook niet echt op. Hopelijk helpt het dat het nu droger weer wordt.

  BeantwoordenVerwijderen