donderdag 19 december 2013

Habemus Papam

Een goeie jury moet van alle markten thuis zijn, zo vonden wij.
De Mme past als creatief geval perfect in dat plaatje.
Zo ook Bart Cannaerts, want het blijft toch ook allemaal om te lachen.
Britt kan dan weer perfect oordelen of het geheel wel woonkamerwaardig is en Tante Kaat is een krak in het zoeken naar alternatieve oplossingen.

'Perfect harmonieus en volledig!', horen we u al denken, maar wij vinden toch dat er een vijfde man bij mag.
Niet enkel omdat Bart anders alleen tegen dat vrouwelijk geweld moet opboksen, maar ook omdat we vinden dat er nog iemand met kennis van zaken bij mag - wat zeggen we: bij moet!

Ons laatste jurylid is dan ook iemand met een zeer grote kennis van schoonheid.
Zijn oog voor alles wat esthetisch waardevol is, wordt tot ver buiten onze landsgrenzen gewaardeerd en wij zijn dan ook heel erg blij dat hij mee zal oordelen over de Maakbomen van 2013.
Met gepaste trots en een kleine buiging stellen wij u voor, ons vijfde en laatste jurylid: Jan Hoet!We voelen de zweetdruppels al parelen nu u weet dat onze eigenste kunstpaus mee zal oordelen. Wij kunnen enkel zeggen dat de man in kwestie uitermate sympathiek is en dat we hopen dat er niemand Mark Eyskensgewijs gaat beginnen huilen na de jurering.

Bij deze ook nog eens een dikke merci aan al onze deelnemers (alle 72 tot nu toe), we vinden het enorm tof dat jullie allemaal meededen en hopen dat je er evenveel van genoten hebt als wij!
Zondag om 20.00u worden de stemmen geteld en oordeelt de jury over de vijf finalisten én de twee wildcards die Caroline en ik eruit kozen.
We houden jullie natuurlijk op de hoogte!13 opmerkingen:

 1. Ik heb dus nen echte, ja en ne kitscherigere bestaat er niet, maar wilde gijne keer aan tante kaat vragen hoe ge hars van uwe laminaat krijgt.....en van uw pollen.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door volgend jaar een zelfgemaakt exemplaar te zetten, tiens, over de harsplek op uw laminaat, dat spreekt voor zich.

   Verwijderen
 2. Ja wadde, als ik dat op voorhand had geweten, had ik niet eens mee durven doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. huh? nu ben ik in de war: ik dacht dat de deadline zondag 22 december was???
  gisteravond laat heb ik mijn boompje eindelijk afgemaakt, maar ik moet nog foto's nemen vanavond...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een combinatie seg :D haha. Maar uhm, hoe zetten jullie de stemmen stop? Ik zeg maar iets, als er om 20.02 nog 7 stemmen bijkomen, wie gaat dat zien? :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb u net een mail gestuurd! Ik hoop dat ik nog mee kan doen :)

  BeantwoordenVerwijderen